Trabzonlu Başhekim sevenlerini yasa boğdu

Dün geceden beri kendisinden haber alınamayan Gümüşhane'nin Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr.Sezgin Demir'den gelen kötü haber sevenlerini yasa boğdu.Trabzon'un Yenicami Köyü nüfusuna kayıtlı Genç Doktor geçtiğimiz Mart ayında Tuğba hanımla nişanlanmıştı.

Trabzonlu Başhekim sevenlerini yasa boğdu

Dün geceden beri kendisinden haber alınamayan Gümüşhane'nin Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr.Sezgin Demir'den gelen kötü haber sevenlerini yasa boğdu.

Trabzon'un Yenicami Köyü nüfusuna kayıtlı Genç Doktor geçtiğimiz Mart ayında Tuğba hanımla nişanlanmıştı.

Evlilik hazırlıkları içerisinde olan genç nişanlıların vedalaşması ardından Gümüşhane'nin köse ilçesindeki görevine dönmek için aracı ile yola çıkan ve kendisinden dün akşamdan beri haber alınamayan Dr.Sezgin Demir'in Gümüşhane-Torul karayolu İkisu mevkiinde kaza yapmış aracının içinde ölü olarak bulunmasının ardından, acı haber Yenicami köyüne ateş gibi düştü.

Bilindiği gibi dün akşamdan beri haber alınamayan genç başhekimi arama çalışmaları başlatılmış ve Gümüşhane Torul karayolu İkisu köyü sınırları içinde bulunan Ulaştırma Bakanlığı Yol Kenarı Denetim İstasyonu mevkiindeki köprünün altında kaza yapmış aracında ölü olarak bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel