Trabzonlu baba 1 ay dayanabildi!

Trabzon’da 4 Haziran 2013 tarihinde arkadaşları ile birlikte denize giren ve boğularak can veren 13 yaşındaki Furkan Yazıcı’nın babası İbrahim Yazıcı, evlat acısına ancak bir ay dayanabildi. Baba Yazıcı, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hast

Trabzonlu baba 1 ay dayanabildi!

Trabzon’da 4 Haziran 2013 tarihinde arkadaşları ile birlikte denize giren ve boğularak can veren 13 yaşındaki Furkan Yazıcı’nın babası İbrahim Yazıcı, evlat acısına ancak bir ay dayanabildi. Baba Yazıcı, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.
Trabzon’da yaklaşık bir hafta önce beyin kanaması geçiren ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan acılı baba Yazıcı, dün hayata veda etti. Baba Yazıcı’nın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hayrat’ın Yırca Köyü’nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından aile mezarlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler