Trabzonlu asker hayatını kaybetti

Hakkari'de askerlik görevini yerine getiren Asker Adem kaya izinli olark geldiği Trabzon'da fındık topladıktan sonra evine dönerken geçirdiği kaza sonucu hayatını keybetti.Edinilen bilgiye göre aslen Trabzonlu olan ve İstanbul'da ailesi ile yaşayan Adem K

Trabzonlu asker hayatını kaybetti

Hakkari'de askerlik görevini yerine getiren Asker Adem kaya izinli olark geldiği Trabzon'da fındık topladıktan sonra evine dönerken geçirdiği kaza sonucu hayatını keybetti.

Edinilen bilgiye göre aslen Trabzonlu olan ve İstanbul'da ailesi ile yaşayan Adem Kaya askerlik görevini yaptığı Hakkari'den Ramazan Bayramı için izin alarak İstanbul'daki ailesinin yanına geldi. Buradan ailesi ile birlikte Trabzon'un Yomra İlçesi, Özdil beldesi, Kıratlı köyüne gelen Kaya, bayramın ikinci günü olan Cuma günü fındık topalmak için fındık bahçesine gitti. Akşam araçla evine dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanan Kaya hayatını kaybetti. 

Adem Kaya için bugün Yomra Kaymakamlığı'nda saat 15:00'de askeri tören düzenlenecek. Askeri törenin ardından Yomra Yeni camiinde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Kıratlı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler