Trabzon’dan İstanbul’a açıldı

Trabzon'da 7 yıldır yayın yapan TAKA Gazetesi, Karadeniz'den sonra en fazla Karadenizlinin yaşadığı Marmara Bölgesi'nde de okurlarıyla buluştu.

Trabzon’dan İstanbul’a açıldı

9 Şubat'tan itibaren YAYSAT dağıtımla başta İstanbul ve Trakya olmak üzere TAKA Gazetesi, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Karabük ve Zonguldak illerinde bayiye çıktı.

Taka Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Sancak, “Bu gazeteyi kurarken en önemli hedeflerimden birisi TAKA Gazetesini bölge dışındaki hemşehrilerimle de buluşturmaktı. Avrupa baskısıyla bunu gerçekleştirmiştik. Marmara projesini hayata geçirmekte az da olsa geç kaldık. 9 Şubat'tan itibaren gecikmeyi telafi ettiğimizdendir mutluluğumuz


TAKA Gazetesi İstanbul ve ilçelerinde, Kocaeli ve başta Gebze olmak üzere ilçelerinde Sakarya'da, Bursa'da, Yalova'da, Zonguldak'ta, Trakya'da sabahın ilk saatlerinden itibaren YAYSAT bayilerinde yerini alıyor ve gurbetteki Karadenizlilere Karadeniz'den haber getiriyor. Ayrıca, İstanbul'un en güzel yerinde kurduğu ofisi ve temsilcileriyle mutlu anında, ve sıkıntısında hemşehrilerimizin yanında yer alacak. Hepimizin ortak paydası olan bölge takımlarından taze haberleri okurlara ulaştırıyor.
TAKA Gazetesi'nin imtiyaz sahibi olarak benim inancım şudur: Türkiye'deki bölge gazeteleri arasında en güçlü yazar ve haber kadrosu TAKA Gazetesindedir. Marmara'ya açıldıktan sonra bunu çok değerli hemşehrilerimiz ve okurlarımız da test edecektir.
Bu gazete tüm bölge halkının gazetesidir. Trabzon, Rize, Giresun, Ordu, Gümüşhane, Bayburt, Samsun, Artvin, Zonguldak, Kastamonu, Karabük ve Sinop gibi bölgenin illerindeki tüm renklerden haberleri TAKA'da yer alıyor.
Marmara projesi hayalimdi ve bugün gerçekleşti. TAKA Gazetesi Karadeniz bölgesinin en fazla göç verdiği bölgelerdeki insanımıza ulaşıyor. TAKA Gazetesi bölge kokusu yaya ismiyle, içeriğiyle, tarafsız yayınlarıyla tüm hemşehrilerimizle kucaklaşacak.
Benim de hemşehrilerimden bir isteğim var, o da şu, bu gazeteye sahip çıkın.
Sabahın erken saatlerinde bayiinize gidin ve gazetenizi alın. Göreceksiniz ki, sizlerden aldığımız desteği yine size vereceğiz. Siz sahip çıktıkça bizler Marmara bölgesinde daha güçlü olacağız. TAKA Gazetesi'nin ulaşacağı yerlerde iş adamlarımız var. Onların desteği bizim için önemlidir ve bu desteği de bekleyeceğiz.
TAKA Gazetesi, TAKA İnternet sitesi ve TAKA radyosu ile sizlerin sesiyiz. Hemşehrilerimden TAKA TV konusunda da yoğun baskı var. Önümüzdeki proje de TAKA TV projesidir ve hayata geçirmek için bir plan dahilinde hareket edilecektir.
Marmara'da hemşehrilerimizle buluşurken yerel seçim yoğunluğunun ardından Nisan veya Mayıs ayı içinde İstanbul'da tüm hepinizin davetli olacağı kokteylde buluşmak dileğiyle, tüm Karadenizlilere saygılar sunuyor ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel