Trabzon'dan çocuklara müjde

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, çocukların eğitimlerinin yanı sıra, oyun oynamalarını da çok önemsediklerini belirtti. Daha önce sokak aralarında her türlü tehlikeyi göze alarak oyun oynayan çocukların artık güvenli parklara kavuşt

Trabzon'dan çocuklara müjde
Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, çocukların eğitimlerinin yanı sıra, oyun oynamalarını da çok önemsediklerini belirtti.

Daha önce sokak aralarında her türlü tehlikeyi göze alarak oyun oynayan çocukların artık güvenli parklara kavuştuğunu ifade eden Canalioğlu, şunları kaydetti:

''Görev süremiz içerisinde 30'u yeni park yapılmış, 15 çocuk parkı ise yenilenerek çocuklarımız için hizmete açıldı. Belediye olarak yaptığımız çok amaçlı parklardaki amacımız, her yaştaki insanın daha sağlıklı ortamlarda dinlenmeleri, gezmeleri ve oyun oynamalarını sağlamaktır.

Bu kapsamda Bostancı Mahallemizde çok amaçlı dinlenme parkı yapıyoruz. Bu parkın içerisinde çocuk oyun alanını öncelikli olarak tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel