Trabzon'dan bir kınama daha

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül, İsrail'in Filistin halkına yönelik yaptığı katliamı kınadı.İşte o açıklama: "TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Türkiye ve Filistin halklarının geleneksel kardeşliğini savunmakta ve işgalci güçlerin ul

Trabzon'dan bir kınama daha

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül, İsrail'in Filistin halkına yönelik yaptığı katliamı kınadı.

İşte o açıklama:

"TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Türkiye ve Filistin halklarının geleneksel kardeşliğini savunmakta ve işgalci güçlerin uluslararası kararların gereklerini yerine getirmesi için mücadele eden Filistin halkının yanında olduğunu bir kez daha dile getirmektedir

Emperyalizm ve siyonizme karşı Ortadoğu'nun en önemli direnç noktalarından olan Filistin halkına yönelik İsrail katliamlarının hiç de yeni olmadığı bilinmektedir. Modern tarihin en terörist devletlerinden olan İsrail'in ABD emperyalizmi ve savaş lobilerinin bölgedeki ileri karakolu olduğu da bilinmektedir. İsrail'in Filistin'e yönelik bütün pervasızlığı, siyonist emelleri ve emperyalizm adına bölgede üstlendiği misyondan kaynaklanmaktadır.
Filistin halkının yaşadığı trajedi 60 yıldan beri sürmektedir. Her sabaha yeni ölümlerle uyanan, hastaneleri bombalanan, okulları yakılan ve katledilen bu halk, bütün “demokratik ve modern” devletlerin çoğunluğunun bu trajediye sırtını döndüğü bir zamanda dirençle var olma savaşı veriyor.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Türkiye ve Filistin halklarının geleneksel kardeşliğini savunmakta ve işgalci siyonist güçlerin uluslararası kararların gereklerini yerine getirmesi için mücadele eden Filistin halkının yanında olduğunu bir kez daha dile getirmektedir.

Türkiye hukuk tanımaz barbar İsrail hükümetine ve onun katil Başbakanı Ehud Olmert'e “dur” çağrısı yapmak ve İsrail ile ilişkilerini gözden geçirerek Filistin devleti ve halkının yanında olmalıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel