Trabzon'dan Başkent'e çıkarma

TTSO Meclis üyesi ve AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aydın Gündoğdu, aralarında Trabzon'un da bulunduğu 49 ilde uygulanan ve 2008 yılı sonu itibariyle bitecek olan teşvikin 5 yıl daha uzatılması için Ankara'ya çıkartma yapacakların

Trabzon'dan Başkent'e çıkarma
TTSO Meclis üyesi ve AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aydın Gündoğdu, aralarında Trabzon'un da bulunduğu 49 ilde uygulanan ve 2008 yılı sonu itibariyle bitecek olan teşvikin 5 yıl daha uzatılması için Ankara'ya çıkartma yapacaklarını ve bunun için tüm hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı.

Sektörel Teşvikin Faydası Yok
SEKTÖREL ve bölgesel teşvikin mevcut sistemden daha fazla fayda sağlamayacağını kaydeden Gündoğdu, “Sektörel ve bölgesel teşvik gelişmiş yöreler içindir” dedi. Gündoğdu, 6 vilayetin AKP Teşkilatları'nın Ekonomik İşler Başkanları ile Ankara'da Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşeceklerini söyledi.

AKP Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve TTSO Meclis Üyesi Aydın Gündoğdu 2008 yılı sonu itibariyle sona erecek teşvik uygulamasının mevcut haliyle 5 yıl daha uzatılması için bölgedeki illerin AKP Ekonomik İşlerden sorumlu il başkan yardımcılarıyla Bakan Mehmet Şimşek ile görüşmeye gidiyor.

ANKARA'YA GİDECEKLER
AKP Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve TTSO Meclis Üyesi Aydın Gündoğdu 49 ilde uygulanan ve 2008 yılı sonu itibariyle sona erecek Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Yasası'nın mevcut haliyle 5 yıl daha uzatılması için bölgedeki 6 ilin AKP teşkilatlarının ekonomik işler başkanlarıyla Bakan Mehmet Şimşek ile görüşmek üzere Ankara'ya gidiyor. Gündoğdu; AK Parti'nin Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane, Artvin ve Ordu illerinin ekonomik işler başkanları olarak Ekonomiden Sorumlu Bakan Mehmet Şahin ile görüşerek teşvikin uzatılmasının önemini birinci ağızdan kendisine anlatacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel