Trabzon'daki cinayette karar!

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Harun Özdemir hazır bulundu. Hakkında 'Kasten adam öldürmek' suçundan dava açılan sanık Özdemir, duruşmadaki ifadesinde “Üzgünüm. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim” dedi.Mahkeme heyeti,

Trabzon'daki cinayette karar!

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Harun Özdemir hazır bulundu. Hakkında 'Kasten adam öldürmek' suçundan dava açılan sanık Özdemir, duruşmadaki ifadesinde “Üzgünüm. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim” dedi.

Mahkeme heyeti, sanık hakkında 'Kasten adam öldürmek' suçundan önce müebbet hapis cezasına karar verirken, daha sonra cezasında indirim yaparak 25 yıl, yasak silah taşımak suçundan da 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 26 yıl 3 ay ağır hapis cezasına karar verdi.

Trabzon'da 26 Şubat 2007 tarihinde Cumhuriyet Caddesi'nde bir markete giren Harun Özdemir (28), market sahiplerinden Hasan Salimoğlu (26) ile odasında para yüzünden tartışmış ve tartışmanın ardından Salimoğlu'nu silahla başından ve karnından vurarak ağır şekilde yaralamıştı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Salimoğlu burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olay sonrası kaçan Harun Özdemir 1 gün sonra yakalanarak tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel