Trabzon'da yeni yılın ilk konseri

Yeni yılın ilk konseri Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından verildi.

Trabzon'da yeni yılın ilk konseri

Yeni yılın ilk konseri Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından verildi. Trabzon Devlet Tiyatrosu Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde verilen konsere TRT İstanbul Radyosu'nun keman virtüözü Turay Dinleyen de konuk olarak katıldı.

Şef Hasan Tahsin Öğretmen nezaretinde 2009 yılının ilk konserini veren Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu “Avni Anıl Gecesi”nde birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.

Vali Yardımcısı Mehmet Özmen, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Vergi Dairesi Başkanı Necmi Keskinsoy, işadamı Kenan Oltan ve çok sayıda davetlinin katıldığı konserde TRT İstanbul Radyosu'nun saz üstatlarından Turay Dinleyen de muhteşem keman gösterisiyle nefesleri kesti. Kemal Barış'ın eşsiz sunumuyla renklenen gecede solistler Avni Anıl bestelerini seslendirdiler. Soğuk gecede şarkılarla ısınan Türk Sanat Müziği tutkunları saz ekibi ve solistleri dakikalarca ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel