Trabzon'da ulaşım kolaylaşacak

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yine alınan araçların hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Trabzon halkına hizmetin en iyisini sunma gayreti içinde olduklarını belirtti. En iyi hizmeti sunabilmek için araç parkının geniş v

Trabzon'da ulaşım kolaylaşacak

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yine alınan araçların hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Trabzon halkına hizmetin en iyisini sunma gayreti içinde olduklarını belirtti.

En iyi hizmeti sunabilmek için araç parkının geniş ve sağlıklı olması gerektiğini ifade eden Canalioğlu, ''(Daha sağlıklı ve süratli hizmet için araçlarımızı yeniliyoruz) sloganıyla başlattığımız çalışmalarda, göreve geldiğimiz günden beri araç parkımızı sürekli genişletip yeni araçlarla donatıyoruz.

Bu kapsamda 31 adet iş makinesi ve araç satın alarak halkımızın hizmetine sunduk. Trabzon halkı hizmetin en güzeline layıktır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel