Trabzon'da trafik kazaları: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre, Maçka ilçesi Sındıran köyünde dün akşam saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada Mustafa Şahinler yönetimindeki 61 RA 509 plakalı otomobil, yolun kaygan olmasının da etkisi ile direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu dereye

Trabzon'da trafik kazaları: 1 ölü
Edinilen bilgiye göre, Maçka ilçesi Sındıran köyünde dün akşam saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada Mustafa Şahinler yönetimindeki 61 RA 509 plakalı otomobil, yolun kaygan olmasının da etkisi ile direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu dereye yuvarlandı.

Kazada araç sürücüsü Mustafa Şahinler hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Hasan Bulut yaralanarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yomra ve Araklı'da 2'şer, Vakfıkebir ve Maçka ilçeleri ile Trabzon il merkezinde meydana gelen kazalarda da 1'er kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel