Trabzon'da Tenise büyük ilgi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon da 1-6 Temmuz tarihleri arasında Beşirli Tenis Kompleksinde 8-10 yaş Tenis yaz kupası şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ve antrenörleri ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı.Tr

Trabzon'da Tenise büyük ilgi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon da 1-6 Temmuz tarihleri arasında Beşirli Tenis Kompleksinde 8-10 yaş Tenis yaz kupası şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ve antrenörleri ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı yapılan tesislerin meyvelerini yavaş yavaş almaya başladıklarını belirterek” Trabzon da son dönemlerde tenise büyük bir ilgi var. İl Müdürlüğü olarak açtığımız yaz kurslarına yoğun bir talep var. Aynı zamanda kulüplerimiz de çalışmalarını sürdürüyor bu bizleri mutlu ediyor“ dedi.


8-10 Yaş Yaz Şampiyonası'nda Gençlikspor kulübünden Mustafa Sancaklıoğlu finalde Sami Coşkun Cebi’yi 2 saat süren karşılaşmadan sonra yenerek şampiyon oldu. Aynı kulüpten Gökalp Ayar finalde Adanalı rakibine yenilerek 2.oldu. Çiftlerde Alkın Altıparmak ve Gökalp Ayar, Mustafa Sancaklıoğlu ile Sami Coşkun’u yenerek birinci oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler