Trabzon'da soygun gibi tatbikat!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden gerçeği aratmayan tatbikat...Kunduracılar Caddesi'nde bu akşam saatlerinde bir kuyumcuda gasp olduğu yönünde 155'e gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri soygun girişimine zamanında müdahale ederek tam not

Trabzon'da soygun gibi tatbikat!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden gerçeği aratmayan tatbikat...

Kunduracılar Caddesi'nde bu akşam saatlerinde bir kuyumcuda gasp olduğu yönünde 155'e gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri soygun girişimine zamanında müdahale ederek tam not aldı.

500.20111026172644.jpgGerçeği aratmayan tatbikata polisler olay mahaline anında intikal ederken vatandaşlar tarafından da taktir topladı. Tatbikatı Emniyet Müdür Yardımcıları ve Asayiş Müdürü bizzat yönetirken diğer ekiplerde panter haline geçtiler.

Tatbikat gereği olaya karışan 3 soyguncuyu Sukuyular Kavşağı'nda etkisiz hale getiren emniyet ekipleri operasyondan başarıyla çıktı.

Olay yerindeki vatandaşlar ve basın mensupları da olayın tatbikat olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler