Trabzon'da silahlı saldırı:2 yaralı

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Çağlayan'da bulunan Malkoçoğlu Mobilya ve Orman Ürünleri Fabrikasının önünde 15 kişilik grup iki kamyonla birlikte geldi. Fabrikadaki makineleri kamyonlara yükleyerek almak isteyen gruba, fabrika sahibi Yılmaz Malko

Trabzon'da silahlı saldırı:2 yaralı
Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Çağlayan'da bulunan Malkoçoğlu Mobilya ve Orman Ürünleri Fabrikasının önünde 15 kişilik grup iki kamyonla birlikte geldi. Fabrikadaki makineleri kamyonlara yükleyerek almak isteyen gruba, fabrika sahibi Yılmaz Malkoç kiralanan makine sahibiyle anlaştıklarını söyleyerek engel olmak istedi.

Fabrika sahibi ile grup arasında yaşanan tartışmanın ardından silahlar çekildi ve kurşun sesleri duyuldu. Olay yerinde sıkılan 20 kurşunla beraber Yılmaz Malkoç ve arkadaşı Aydın Kadıı ayaklarından vurularak yaralandı. Daha sonra saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Yaralanan Yılmaz Malkoç ve Aydın Kadı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yılmaz Malkoç'a yapıln tedavinin ardından taburcu edilirkendiğer yaralı Aydın Kadı'nın ise parçalanan diz kapağının hastanede tedavisi sürüyor. Olayın ardından Jandarma ekipleri saldırganların peşine düştü.Olayla ilgili olarak savcılık tarafından soruşturmma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel