Trabzon'da şehitler için mevlit

Trabzon Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, camilerin dini ve sosyal hayattaki yerini, önemini ve icra ettiği fonksiyonları halka anlatmak için çeşitli etkinlikler düzenlendiği belirtildi. A

Trabzon'da şehitler için mevlit
Trabzon Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, camilerin dini ve sosyal hayattaki yerini, önemini ve icra ettiği fonksiyonları halka anlatmak için çeşitli etkinlikler düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, bu mukaddes mekanları hatırlatmak ve her biri şaheser olan camileri kendilerine emanet eden ecdatlarının, ebediyete intikal eden din görevlilerinin ve bu güzel vatan uğruna canlarını veren şehitler için Trabzon Müftülüğü olarak perşembe günü akşam namazından sonra İskenderpaşa Camisi'nde mevlidi şerif ve vaaz programı düzenleneceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel