Trabzon'da sahte para: 3 gözaltı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Vakfıkebir ilçesinde bir aracı durdurarak yaptıkları aramada 21 bin 240 TL değerinde sahta 20 TL'lik banknotlar ele geçirirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alın

Trabzon'da sahte para: 3 gözaltı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Vakfıkebir ilçesinde bir aracı durdurarak yaptıkları aramada 21 bin 240 TL değerinde sahta 20 TL'lik banknotlar ele geçirirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Vakfıkebir ilçesinde bir aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada değişik seri numaraları olan 11 deste halinde paket yapılmış toplam bin 62 adet 21 bin 240 TL değerinde sahte 20 TL'lik banknot ve 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 1 şarjör ve MKE yapımı 9 mm çaplı 4 adet fişek ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan M.K., K.B ve H.A. yakalanarak gözaltına alınırken, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler