Trabzon'da Sağır arkadaşını taş ile çağırır ise ..

Trabzon’da bir süre önce patroit füzelerini protesto etmek için Trabzon Gazipaşa caddesinde bulunan fahri Alman Konsolosluğu önünde basın açıklaması düzenleyen TKP’li guruba taş atan sağır ve dilsiz olduğu  belirlenen F.Y (19) hakkında şikayette bulunan A

Trabzon'da Sağır arkadaşını taş ile çağırır ise ..

Trabzon’da bir süre önce patroit füzelerini protesto etmek için Trabzon Gazipaşa caddesinde bulunan fahri Alman Konsolosluğu önünde basın açıklaması düzenleyen TKP’li guruba taş atan sağır ve dilsiz olduğu  belirlenen F.Y (19) hakkında şikayette bulunan A.Y (19) guruba yönelik kasten saldırı olduğunu iddia etti.

Hakkında yapılan şikayetin ardından göz altına alınan F.Y Trabzon emniyetinde vermiş olduğu ifadeye göre guruba taş atmadığını orada bulunan diğer bir sağır arkadaşı olduğunu ve ona kendinin burada olduğunu belirtmek için taş attığını iddia etti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel