Trabzon'da perde aralanıyor

Trabzon Belediyesi su deposunda işçi olarak çalışan Erkan Koç'un (35) 20-25 gündür işe gitmediğini öğrenen yakınları, önceki akşam 1 Nolu Erdoğdu mahallesi Güneş Sokak'taki evine gittiklerinde kapıyı çalmalarına rağmen kimsenin açmaması üzerine kapıyı kır

Trabzon'da perde aralanıyor

Trabzon Belediyesi su deposunda işçi olarak çalışan Erkan Koç'un (35) 20-25 gündür işe gitmediğini öğrenen yakınları, önceki akşam 1 Nolu Erdoğdu mahallesi Güneş Sokak'taki evine gittiklerinde kapıyı çalmalarına rağmen kimsenin açmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Erkan Koç'un cesedi ile karşılaştı.

Tanınmayacak hale gelen ceset otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yapılan ilk otopsisinde kafasında bir mermi çekirdeği bulundu. Koç'un yaklaşık 25 gün önce hayatını kaybettiği belirlenirken, eşi ile problemli olduğu ve ayrı yaşadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, olayla ilgili bugün 1 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ BÜLTENİNE OLAY KAVGA OLARAK YANSIMIŞ
Evine ölü olarak bulunan ve otopsisinde kafatasında mermi çekirdeği belirlenen Erkan Koç'un 7 Ekim 2008 günü Pelitli beldesinde bulunan Trabzon Belediyesi'ne ait inşaat ve harfiyat alanında işçi olarak çalışan T.Y. ile aralarında su deposunun anahtarı nedeniyle tartıştığı ortaya çıktı.

Kavga, Jandarma Bülteni'nde “07.10.2008 günü saat 13.30 sıralarında Trabzon Belediyesi'ne ait inşaat hafriyat alanında işçi olarak çalışan T.Y. ve Erkan Koç isimli şahısların su deposunun anahtarı sebebiyle aralarında çıkan tartışma esnasında Erkan Koç'un 9 mm çapında ruhsatsız el yapımı silahı 2 kez ateşlemiş ancak kendisi düşerek başını taşa çarpmak suretiyle tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanmış olup olay yerinde bulunan silah muhafaza altına alınmış, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştır” ifadeleriyle yer buldu.

Erkan Koç'un olay sonrası tedavi için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırıldığı ancak buradaki tedavisinde başındaki kesiler pansuman edildikten sonra aynı gün taburcu edildiği ortaya çıktı. Koç'un başındaki kurşunla 2 gün dolaştıktan sonra izne ayrıldığı ve sonrasında kendisinden 20-25 gün haber alınamadığı belirlendi.

Evine ölü bulunan Erkan Koç'un yapılan ilk otopsisinde başındaki mermi çekirdeği belirlenirken, polis ekipleri olay günü Erkan Koç'la tartışan T.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Silahın olay sırasında kazayla patladığı iddia edilirken, hastanede görevli acil servis çalışanları hakkında da inceleme başlatılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel