Trabzon'da olimpiyat parkı açıldı

Trabzon Belediyesi tarafından Toklu mahallesi sahilinde yaptırılan Olimpiyat Parkı ve Anıtı, Vali Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından açıldı. Karadeniz'in simgesi hamsi şeklinde yapılan ve üzerinde olimpiyatlar ile uluslararası şa

Trabzon'da olimpiyat parkı açıldı

Trabzon Belediyesi tarafından Toklu mahallesi sahilinde yaptırılan Olimpiyat Parkı ve Anıtı, Vali Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından açıldı.

Karadeniz'in simgesi hamsi şeklinde yapılan ve üzerinde olimpiyatlar ile uluslararası şampiyonalara katılan Trabzonlu sporcuların isimlerinin yer aldığı anıtın açılışı, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkan Yardımcısı Levan Antadze tarafından yapıldı.

Vatandaşların da katıldığı açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Canalioğlu, Trabzon'u uluslararası spor yarışmalarında temsil eden sporcuları hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek olimpiyat anıtında bu isimleri ölümsüzleştirdiklerini söyledi.

Vali Nuri Okutan da Trabzon'un bir spor, kültür ve sanat şehri olduğunu vurgulayarak bütün bu özelliklerin açılışı yapılan anıt ve parka yansıtıldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından anıt ve parkın açılışı yapıldı. Açılışta vatandaşlarla birlikte kolbastı oynayan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı kıvrak hareketlerle alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler