Trabzon'da ödüller dağıtıldı

Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yarı maratonda derece elde eden atletlere ödüllerinin verilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Trabzon Vali Y

Trabzon'da ödüller dağıtıldı

Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yarı maratonda derece elde eden atletlere ödüllerinin verilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda tören düzenlendi.

Trabzon Vali Yardımcısı Mehmet Özmen, törende yaptığı konuşmada, kentte bugün, yarı maraton ile 14. Halk Koşusu düzenlendiğini anımsattı.
Özmen, her iki koşuda dereceye girenlere başarılar dileyerek, Trabzon'u tarih, kültür ve spor kenti yapmak amacıyla valilik olarak çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Törende, daha sonra Atletizm Federasyonu Başkanvekili Ergüder Uzun ile Trabzon Belediye Başkanvekili Kemal Kılıç birbirlerine şilt verdi.

Ardından yarı maratonda dereceye giren ilk 10 erkek sporcuya Vali Yardımcısı Özmen, derece yapan ilk 10 bayan sporcuya da Trabzon Belediye Başkanvekili Kılıç ödüllerini verdi.

Yarı maratonda derece yapan ilk 10 sporcudan birinci olan bayan ve erkek atletlere 3 bin dolar, ikincilere 2 bin dolar, üçüncülere bin dolar, diğer 7 atlete de 500 ile 100 dolar arasında ödül verildi.

14. Halk Koşusu'nda birincilik kazanan bayan ve erkeklere ise 300 TL, ikincilere 250 TL, üçüncülere de 200 TL ödül verildi.

Yarı maratonda Türkiye rekoru kıran Bahar Doğan birinci, Meryem Tanga ikinci, Türkan Erişmiş üçüncü, erkeklerde ise parkur rekoru kıran beden eğitimi öğretmeni Mehmet Çağlayan birinci, Moldova'dan Vitaly Georgita ikinci, Bekir Karayel de üçüncü olmuştu.

Halk Koşusu da Salih Öztürk birinciliği, Hasan Ata ikinciliği, Murat Koyu üçüncülüğü, bayanlarda Merve Karalı birinciliği, Menekşe Kamiloğlu ikinciliği, Zehra Köse de üçüncülüğü elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler