Trabzon'da kaza sonrası

Vakfıkebir ilçesine bağlı Fevziye köyü mevkisinde dün, Yaşar Arslan (53) yönetimindeki 61 HF 507 plakalı kamyonetin, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek Fol Deresi'ne yuvarlanması sonucu dere sularına kapılarak kaybolan Murat Arslan ile Emine Ars

Trabzon'da kaza sonrası

Vakfıkebir ilçesine bağlı Fevziye köyü mevkisinde dün, Yaşar Arslan (53) yönetimindeki 61 HF 507 plakalı kamyonetin, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek Fol Deresi'ne yuvarlanması sonucu dere sularına kapılarak kaybolan Murat Arslan ile Emine Arslan'ın aranmasına devam ediliyor.

Jandarma ekipleri dere boyunca Murat ve Emine Arslan'a ulaşabilmek için aramalarını sürdürüyor. Murat ve Emine Arslan'ın yakınlarından bazıları ise derenin denize döküldüğü alanda arama çalışması yapıyor.
Murat Arslan'ın kız kardeşi Emine Arslan ile akrabaları, kazanın meydana geldiği yerde gözyaşı dökerek, Murat ve Emine Arslan'ın bulunmasını bekliyorlar.

Kamyonetin Fol Deresi'ne yuvarlanması sonucu sürücü Yaşar Arslan ve Gençağa Arslan, kamyonetin içinden kendi çabalarıyla çıkmayı başarmış, Emine Arslan ile Murat Arslan ise akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel