Trabzon'da kaza: 3 Yaralı !

Trabzon’da bu sabah iki ayrı yerde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Atapark Kavşağı’nda sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen kazada, Zeki E. yönetimindeki 61 FF 858 plakalı otomobil, Sebahattin E’nin kullandığ

Trabzon'da kaza: 3 Yaralı !

Trabzon’da bu sabah iki ayrı yerde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Atapark Kavşağı’nda sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen kazada, Zeki E. yönetimindeki 61 FF 858 plakalı otomobil, Sebahattin E’nin kullandığı 61 DL 917 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Seren Erden (17) annesi Hatice Hanım Erden yaralanırken, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Diğer kaza ise Ayasofya Kavşağı meviinde meydana geldi. Bu kazada Şadıman Bıyıklı’nın kullanadığı 61 KH 984 plakalı otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada, Şadıman Bıyıklı hafif şekilde yaralanarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, her iki kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

20130816aw000174_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler