Trabzon'da kayıp çocuk

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kent merkezine bağlı Çağlayan beldesinin Sevimli köyünde oturan Gülendam Bayram ile 7 yıldır imam nikahlı olarak yaşadığı Mehmet Kalyoncu çiftinin 4 yaşındaki oğlu Samet Bayram, 25 Şubat 2009 tarihinde oyun oynamak için

Trabzon'da kayıp çocuk

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kent merkezine bağlı Çağlayan beldesinin Sevimli köyünde oturan Gülendam Bayram ile 7 yıldır imam nikahlı olarak yaşadığı Mehmet Kalyoncu çiftinin 4 yaşındaki oğlu Samet Bayram, 25 Şubat 2009 tarihinde oyun oynamak için bahçeye çıktı.

Bir süre sonra çocuğun ortada görünmemesi üzerine çevrede arama yapan anne ve baba, evlerinin yakınında terliklerine rastladıkları küçük Samet'i bulamadı. Aile, yakınlarının da katkılarıyla yaptıkları aramalara rağmen Samet'i bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri de özel eğitimli köpekler ile çiftin oturduğu evin çevresinde ve köyde yaptıkları aramalarda küçük Samet'e rastlamadı.

Olaya ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan baba Mehmet Kalyoncu, ''Oğlumun kaybolduğunu eşimden öğrendikten sonra akrabalarımızla yaptığımız aramada terliklerini evin alt kısmındaki ağaçların altında bulduk. Kendisini bulamayınca jandarmaya başvurduk'' şeklinde konuştu.

Kalyoncu, Samet'in bulunması için köye gelen jandarmanın özel eğitimli köpeklerde yaptıkları araştırmadan da bir sonuç elde edilemediğini belirterek, ''Çocuğumu çok seviyorum. Bizim tek dileğimiz çocuğumuzun bir an önce bulunması'' dedi.

Anne Gülendam Bayram da olayın ani geliştiğini belirterek, şunları anlattı:

''Beraber yemek yedikten sonra evden çıkan kardeşinin arkasından Samet de dışarı çıktı. Bir süre sonra ben de merak ederek dışarı çıktım. Ancak bir daha Samet'ten haber alamadık. Nasıl kaybolduğuna anlam veremiyorum''

Jandarma ve polisin, kayıp olan çocuğu bulmak amacıyla başlattıkları araştırmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel