Trabzon'da katı atık toplantısı

Trabzon-Rize Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı Birlik Başkanı Trabzon Valisi Nuri Okutan başkanlığında yapıldı. Toplantıya Birlik Başkan Vekili Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Birlik Encümen üyeleri Rize Belediyesi Başkan vekili, Akçaabat

Trabzon'da katı atık toplantısı
Trabzon-Rize Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı Birlik Başkanı Trabzon Valisi Nuri Okutan başkanlığında yapıldı. Toplantıya Birlik Başkan Vekili Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Birlik Encümen üyeleri Rize Belediyesi Başkan vekili, Akçaabat, Of, Sürmene ve Arsin Belediye Başkanları ile diğer birlik yetkilileri katıldı.

Birlik Başkanı Vali Nuri Okutan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada; Birlik bünyesi içerisinde bulunan birçok belediye ve köylerde çöplerin toplanıp bertaraf edilmesi hususunda çok büyük mesafeler kaydedildiğini belirterek yeni katılan belediyelerle birliğin iş kapasitesinin arttığını söyledi. Bu büyüme nedeniyle yeni ilave yatırımlar ve projeler üretmek zorunda olduklarını ifade eden Vali Okutan, son yapılan encümen toplantısında alınan kararları açıkladı.

Birlik tarafından alınan kararlar şöyle:

1- Çamburnu Belediyesi'ne bağlı ve depolama alanına bağlantılı mahalle yolunun birlik tarafından onarılması için ilk etapta 40 bin YTL'lik asfalt alınarak yolun onarımına başlanacak.

2- Özel Çevre Koruma Kurulu ile ortaklaşa Uzungöl civarında katı atık transfer istasyonu yapılacak.

3- Üye belediyelerin birliğe olan borçlarının tahsil edilebilmesi için ödeneklerinden kesilmek üzere İller Bankası Genel Müdürlüğü'ne yazı yazılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel