Trabzon'da kahvehane baskını

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bir kahvehaneyi basan kişinin, burada bulunan 6 kişiyi bıçak ve tüfekle öldürmek istediği öne sürüldü. Olay sonrası, teslim olan zanlı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, önceki gün, Beşikdüzü ilçesindeki Fatih Mahallesi Birlik

Trabzon'da kahvehane baskını

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bir kahvehaneyi basan kişinin, burada bulunan 6 kişiyi bıçak ve tüfekle öldürmek istediği öne sürüldü. Olay sonrası, teslim olan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün, Beşikdüzü ilçesindeki Fatih Mahallesi Birlik Caddesi'ne gelen Erhan Ş. (22), burada bir süre konuştuğu kahvehane işletmecisi Kemal Vural Namlı'yı karnından bıçaklamak istedi. Namlı'nın, elindeki çay tepsisi ile karşılık vermesi üzerine amacına ulaşamayan Erhan Ş. olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra pompalı tüfek alarak geri dönen Erhan Ş, aynı adresteki kahvehaneye girerek, içeride bulunan Kemal Vural Namlı ile kendisiyle aynı ismi taşıyan Kemal Namlı, Gökhan Kalyoncu, Ogün Yılmaz, Murat Saraç ve Abdullah Zıp'a ateş açmaya çalıştı.

Saraç'ın, tüfeğin namlusunu tutarak havaya kaldırması sırasında taraflar arasında arbede yaşandı. Arbedede ateş alan tüfekten çıkan mermi tavana isabet etti. Diğer kişilerin de araya girmesiyle engellenen zanlı Erhan Ş. kahvehaneden ayrıldı.

Polise teslim olan zanlı, çıkarıldığı mahkemece ''adam öldürmeye teşebbüs etmek'' suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler