Trabzon'da Gürcistan plakalı araçta kaçak içki ve sigara ele geçirildi. 4 Ekim 2010

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde durdurulan Gürcistan plakalı otobüste yapılan aramada, yurda kaçak yollarla sokulan 6 bin paket sigara ile 42 şişe votka ele geçirildi. 4 Ekim 2010

Trabzon'da Gürcistan plakalı araçta kaçak içki ve sigara ele geçirildi. 4 Ekim 2010

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde durdurulan Gürcistan plakalı otobüste yapılan aramada, yurda kaçak yollarla sokulan 6 bin paket sigara ile 42 şişe votka ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gürcistan'dan Türkiye'ye giriş yaparak İstanbul'a gitmekte olan otobüste kaçak sigara ve içki bulunduğu ihbarını üzerine harekete geçti.

Çarşıbaşı ilçesinde durdurulan otobüste yapılan aramada, yurda kaçak yollarla sokulduğu belirlenen çeşitli markalarda toplam 6 bin paket sigara ile 42 şişe votka ele geçirildi.

Otobüsün Gürcistan uyruklu şoförleri A.M, S.R. ve K.S'nin gözaltına alındığı, kaçakçılıkla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber