Trabzon'da indirim günleri

Bahar ve Kış dönemi olmak üzere, yılda 2 defa düzenlenen ve bu yıl da 11.si gerçekleştirilecek olan “11.İndirim Günleri etkinliği 21 Kasım 1 Aralık 2008 tarihleri arasında Trabzon Ticaret Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçıları birliği ve Kaşüstü Belediyesi

Trabzon'da indirim günleri

Bahar ve Kış dönemi olmak üzere, yılda 2 defa düzenlenen ve bu yıl da 11.si gerçekleştirilecek olan “11.İndirim Günleri etkinliği 21 Kasım 1 Aralık 2008 tarihleri arasında Trabzon Ticaret Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçıları birliği ve Kaşüstü Belediyesi Organizatörlüğü tarafından Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

 

Trabzon'da faaliyet gösteren firmaların, kaliteli ve uygun ürünleriyle stoklarını eritmelerine katkı sağlamak, ziyaretçilere de kaliteyi ucuza satın almak fırsatı vermek için düzenlenen 11.İndirim Günleri Etkinliğine, bay-bayan-çocuk giyim, çeyiz, zücaciye, ev tekstili, dekorasyon ürünleri, hediyelik eşya, oyun grupları, deri, ayakkabı ve çanta olmak alanlarında faaliyet gösteren toplam 54 firma katılacak.

 

Her gün saat 12:00 ile 22:00 saatleri arasında açık olacak etkinlikleri, halkın rahatça ziyaret edebilmesi için, Atatürk alanından (Trabzon Belediyesi karşısı) her gün hafta içi saat başı, hafta sonu ise yarım saatte bir ücretsiz otobüs servisleri yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel