Trabzon'da ilginç görüntü

Trabzon Emniyet Müdürlüğü binasının arka kısmında bulunan ankesörlü telefon, yapılan tadilat çalışmaları sebebiyle yerden yaklaşık 10 metre yukarıda kalınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün yanında bulunan bina, içerisinde çe

Trabzon'da ilginç görüntü

Trabzon Emniyet Müdürlüğü binasının arka kısmında bulunan ankesörlü telefon, yapılan tadilat çalışmaları sebebiyle yerden yaklaşık 10 metre yukarıda kalınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün yanında bulunan bina, içerisinde çeşitli birimlerin bulunacağı ek hizmet binası yapılmak üzere yıkılarak inşaat çalışmalarına başlandı. Ek hizmet binasının yapılması için zeminin kazınması sebebiyle genellikle emniyet personelinin kullandığı ankesörlü telefon yerden yaklaşık 10 metre yukarıda kaldı ve ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Duvarda adeta asılı kalan ankesörlü telefon, yoldan geçen vatandaşların da dikkatinden kaçmıyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel