Trabzon'da hırsızlara suç üstü

Trabzon'da hırsıza Güven Timleri'nden suçüstü... Trabzon'un çeşitli yerlerinde 'tırnakçılık' diye tabir edilen yöntemle hırsızlık yapan iki kişilik mini çete bugün Çömlekçi Mahallesi'nde dolmuşta yakalandı.Son kurbanlarını Çömlekçi'de bindikleri bir dolmu

Trabzon'da hırsızlara suç üstü

Trabzon'da hırsıza Güven Timleri'nden suçüstü... Trabzon'un çeşitli yerlerinde 'tırnakçılık' diye tabir edilen yöntemle hırsızlık yapan iki kişilik mini çete bugün Çömlekçi Mahallesi'nde dolmuşta yakalandı.

Son kurbanlarını Çömlekçi'de bindikleri bir dolmuştan seçen V. Y. (24) ve Y. K. (27) isimli iki hırsız dolmuşa bindikten kısa süre sonra takipte olan Asayiş Şubesine bağlı Güven Timleri tarafından dolmuşun içinde yakalandı.

30 BİN TL GASP ETMİŞLER
Biri Giresun diğeri de Ardahanlı olan hırsızların Trabzon'un çeşitli yerlerinden tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yaptığı ve toplamda 30 milyara yakın rakamda para gasp ettikleri öğrenildi.

Bugün Çömlekçi Mahallesi'nde polis tarafından yakalanan hırsızlar Trabzon Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartılacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel