Trabzon'da gürültü davası

Trabzon'da yaklaşık 2 buçuk yıl önce bir pastanede meydana gelen olayda yüksek sesle konuşmaması konusunda uyardığı ve daha sonra tartıştığı şahsı bıçakla yaralayan sanık Ali B., 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüle

Trabzon'da gürültü davası
Trabzon'da yaklaşık 2 buçuk yıl önce bir pastanede meydana gelen olayda yüksek sesle konuşmaması konusunda uyardığı ve daha sonra tartıştığı şahsı bıçakla yaralayan sanık Ali B., 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada daha önce 5 ay hapis yattıktan sonra tahliye olan sanık Ali B. hazır bulundu. Hakkında 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan dava açılan sanık Ali B., duruşmadaki ifadesinde öldürmek amacının olmadığını belirterek yaralanan şahıstan özür diledi. Sanık Ali B. “Bu olay için kendisinden özür diliyorum. Pişmanım” dedi.

Mahkeme heyeti sanık Ali B.'yi önce 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırırken, bu cezasını daha sonra mağdurdan kaynaklanan haksız hareketler, sanığın geçmişi ve sosyal ilişkilerini dikkate alarak 3 yıl 9 ay hapis cezası olarak belirledi.

Öte yandan 13 Ocak 2006 günü Trabzonspor Bulvarı üzerinde bir pastanede meydana gelen olayda kız arkadaşıyla birlikte oturan Tayfun T. (24), kendisini yüksek sesle konuşmaması konusunda uyaran Ali B. (22) ile tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu sanık Ali B., Tayfun T.'yi çakı bıçağı ile yaralamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel