Trabzon'da gürcü hırsız enselendi

Trabzon’da bir marketten hırsızlık yaparken yakalanan ithal hırsızlar, kendilerini yakalayan market çalışanlarına rüşvet teklifinde bulundular: “Size 1000 dolar ve altın verelim bizi serbest bırakın”Trabzon’da bir market zincirinin farklı şubelerinde son

Trabzon'da gürcü hırsız enselendi

Trabzon’da bir marketten hırsızlık yaparken yakalanan ithal hırsızlar, kendilerini yakalayan market çalışanlarına rüşvet teklifinde bulundular: “Size 1000 dolar ve altın verelim bizi serbest bırakın

Trabzon’da bir market zincirinin farklı şubelerinde son 1 hafta içinde 3 ayrı hırsızlık olayı yaşandı. Daha önceki olaylarında zanlı ya da zanlıların olay yerini terk ettikten sonra hırsızlık yapıldığı anlaşılırken aynı marketin Yenicuma şubesinde meydana gelen olayda, çalışanlar hırsızlık yapan iki kişinin dışarı çıkmakta olduğunu fark etti.

KISKIVRAK YAKALANDILAR
Bunun üzerine hemen harekete geçen market çalışanlarının müdahalesi üzerine ellerindeki malzemeleri atarak olay yerinden uzaklaşmak isteyen biri bayan iki zanlı, ağzına kadar malzeme doldurdukları Gürcü plakalı araçlarının yanın koştu. Zanlıları takip eden market çalışanları ikisini de kıskıvrak yakalayarak polise haber verdi.

POLİSİN YANINDA DA AYNI TEKLİF
Bu sırada telaşa kapılan T.K. (28) ve N.A. (56), kendilerini yakalayan market çalışanlarına serbest bırakılmaları için bin dolar ve altın teklif etti.

Çalışanlar bu teklifi reddederken, Gürcüler bu ısrarlı tekliflerini Asayiş Şubesi ekiplerinin yanında da yineledi.

Polis T.K. ve N.A.’yı gözaltına alırken olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Fotoğraflar diğer sayfalarda...

 

50000.20111031134037.jpg

 

500.20111031133850.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler