Trabzon'da görev yapan polis memuru intihar etti

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı Polis Merkezinde görevli polis memuru Atilla Yılmaz (22 kurban bayramı izni için gittiği memleketi Erzurum’un Palandöken İlçesi'nde bu gece (23.30) sıralarında ruhsatlı silahıyla kendisini vurarak intihar etti.Palan

Trabzon'da görev yapan polis memuru intihar etti

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı Polis Merkezinde görevli polis memuru Atilla Yılmaz (22 kurban bayramı izni için gittiği memleketi Erzurum’un Palandöken İlçesi'nde bu gece (23.30) sıralarında ruhsatlı silahıyla kendisini vurarak intihar etti.

Palandöken İlçesi'nde 23.30 sıralarında bir kahvede arkadaşlarıyla eylendikten sonra kendisine gelen bir telefon üzerine sinirlen ve kahvenin dışına çıktıktan sonra telefonda tartışmaya başladığı öğrenilen Atilla Yılmaz isimli polis memuru bir anda belinden çıkardığı ruhsatlı tabancası ile kafasına bir el ateş etti.

Silah sesini duyan  çevredeki vatandaşlar tarafından Palandöken devlet hastanesine kaldırılan genç polis memurunun Atilla yılmaz doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayar hayatını kaybetti.

EVLENMESİNE KARŞI ÇIKINCA

Kurban Bayramı tatili için gittiği memleketi Erzurum’da başına tek el ateş ederek intihar eden polis memuru Atilla Yılmaz’ın şok intiharının arkasından aşk çıktı.

İntihar eden genç polisin şok intiharının nedeninin ise Trabzon’da bir sevgilisinin olduğu ve sevgilisiyle evlenmek istediğini ailesine söylemesi üzerine ailesinin buna karşı çıkması  üzerine psikolojik bozulduğu ve bu yüzden bunalıma girerek intihar ettiği öğrenildi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel