Trabzon'da Galericilerden Başkana Teşekkür

Trabzon Belediyesi tarafından Deliklitaş Mevkii'nde yapılan 2. El Oto Galericiler Sitesi’nde hizmet veren galerici esnafı katkılarından dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.2. El Oto Galericiler Derneği Başkanı Hüs

Trabzon'da Galericilerden Başkana Teşekkür

Trabzon Belediyesi tarafından Deliklitaş Mevkii'nde yapılan 2. El Oto Galericiler Sitesi’nde hizmet veren galerici esnafı katkılarından dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

2. El Oto Galericiler Derneği Başkanı Hüseyin Reis, Başkan Yardımcısı Firar Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Dernek Başkanı Hüseyin Reis, Belediye Teknik Hizmet Birimleri ile İpekyolu Sanayi Sitesi arasında kalan 16 dönüm arazi üzerinde 10 bloktan oluşan ve içerisinde 40 adet galerinin İkinci El Oto Galericileri Sitesi'nde rahat ve çağdaş bir ortamda hizmet verdiklerini belirterek, modern ve çağdaş site ile tüm bölgeye hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Reis, ikinci el oto galericilerinin yararlanmaları için yapılacak sosyal tesis inşaatının ihale edilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirerek, “Başkanımız sağ olsun bizlere bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdi. Eski yerlerimiz arka sokaktı. Yeni yerimiz vitrin oldu. Müşteriler için de güzel oldu. Buraya gelen müşterilerimiz istediği aracı bulabiliyor. Bütün galericilerin bir arada olmasının çok büyük faydası oldu. Trabzon için böyle bir sitenin olması çok önemli idi. Gelen müşterilerimiz 40 galeriyi bir arada gezebilme imkanına kavuştu ve buradan almak istediği araç için seçenek imkanı artmış oldu. Bu site hazırlanış itibariyle güzel. Eski yerlerimiz apartman altındaydı. Park sorunumuz çok oluyordu. Apartman sakinleri ile bazı tartışmalar ve şikâyetler oluyordu. Müşterilerimiz de bu ortamdan oldukça memnun olduklarını bizlere iletiyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

dsc_2249.jpg

Başkan Gümrükçüoğlu ise imkânları ölçüsünde Trabzon esnafına katkı vermeye gayret gösterdiklerini kaydederek, "Sitenin tamamlanması ile oto galericileri daha rahat ve çağdaş bir ortamda hizmet veriyor. Böylesine modern site Türkiye’ye örnek olmuştur. Trabzon her zaman olduğu gibi bu siteyle de Türkiye’ye hatta Avrasya’ya örnek olmuştur. Vatandaşlarımız güven içerisinde gelip buradan otomobil alabiliyorlar. Önümüzdeki günlerde sitenin resmi açılışını güzel bir törenle gerçekleştireceğiz. İkinci El Oto Galericileri'nin yararlanmaları için yapacağımız sosyal tesis inşaatının ihalesi gerçekleştirildi. Kısa sürede inşaatı tamamlayarak galericilerimizin hizmetine sunacağız. Böylesine güzel bir sitenin yapılmasında bizlere her zaman destek veren 2. El Oto Galericiler Derneği’ne ve galerici esnafına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel