Trabzon'da Çömlekçi mahallesinde fuhuş operasyonu ! 17 Ocak 2013

Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde polis ekiplerinden Fuhuş Operasyonu.

Trabzon'da Çömlekçi mahallesinde fuhuş operasyonu ! 17 Ocak 2013

Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde polis ekipleri yaptıkları uygulamada, "Fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek" suçundan iki şüpheli hakkında işlem yaparken, kontroller sırasında illegal yollardan yurda giriş yapan 4 yabancı uyruklu kadın ise kaçmaya çalışırken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Çömlekçi Mahallesi'nde önceki gece saat 01.00 sıralarında bir restorana kimlik ve pasaport kontrolleri için girdikleri sırada daha önce fuhuş yolu ile geçimlerini temin etmeleri neticesi sınırdışı edilen ve tekrar aynı amaçla Türkiye'ye geldikleri belirlenen 4 yabancı uyruklu bayanı kaçmaya çalışırken yakaladı. Bayanlar ifadelerinde iş yeri işletmecisinin bilgisi dahilinde olay yerinde restoranda kendilerine müşteri bularak geçimlerini fuhuş yolu ile temin ettiklerini belirtti.

Yabancı uyruklu bayanlar daha sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, restoran mesul müdürü hakkında ise "Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek" suçundan yasal işlem yapıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, 1 kişinin daha arandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel