Trabzon'da "ebru" sergisi

 Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde eğitim gören risk altındaki çocukların ebru ve karakalem resim sergisi Fatih Eğitim Fakültesi Mahmut Goloğlu Oditoryumu sergi salonunda açıldı.Açılışa Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevin

Trabzon'da "ebru" sergisi

 

Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde eğitim gören risk altındaki çocukların ebru ve karakalem resim sergisi Fatih Eğitim Fakültesi Mahmut Goloğlu Oditoryumu sergi salonunda açıldı.

Açılışa Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Kenan Demir, birim amirleri, Fatih Eğitim Fakültesi resim bölümü öğrencileri ile Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi öğrencileri katıldı.

Fatih Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencilerinin verdiği eğitim sonucu çok güzel eserler ortaya çıkaran Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde eğitim görmekte olan öğrencilerin ortaya koyduğu eserler büyük beğeni topladı.

Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç açılışta yaptığı konuşmada, Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini sürdürmekte olan gençlerin yıl boyunca yaptıkları ebru ve karakalem resim sergisini açmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “ Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencileri, gençlerimize bir dönem boyunca resim eğitimi vererek böyle güzel eserlerin ortaya çıkmasına vesile oldular. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimlerine destek veren Fatih Eğitim Fakültesi Resim bölümü son sınıf öğrencilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkanvekili Sevinç ve Başkan Yardımcısı Turan,  katkılarından dolayı Fatih Eğitim Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerine ve öğretim görevlisi Kenan Demir’e teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel