Trabzon'da devrim yaptık

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, 2004 yılından bu yana İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Trabzon'da devrim niteliğinde hizmetler yaptıklarını söyledi.Trabzon Ak Parti İl Başkanlığı'nda İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Muhammet Bal

Trabzon'da devrim yaptık

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, 2004 yılından bu yana İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Trabzon'da devrim niteliğinde hizmetler yaptıklarını söyledi.

Trabzon Ak Parti İl Başkanlığı'nda İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Muhammet Balta, bir dönem kendisinin başkanlığını yaptığı İl Genel Meclisi'nde 2004 yılından bu yana devrim niteliğinde çok başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydetti. AK Parti grubunun İl Genel Meclisi'nde her zaman öncü olduğunu belirten Balta, “Sağlıktan eğitime kadar her alanda çok başarılı çalışmalara imza attık. İl Genel Meclisinde AK Parti grubu hep öncü olmuştur. Her alanda hizmet vermek için ellerinden gelen çalışmayı yapmışlardır. Görevini layıkıyla yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

KÖYDES projeleri başta olmak üzere yerel parlamentoların gücünü ve neler yapabileceğini Trabzon halkına gösterdiklerini ifade eden Muhammet Balta, “Seçimlere kadar kalan 5 aylık sürede de arkadaşlarımızla birlikte yine aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hem partimiz hem de milletimiz bu güçle beraber hizmet almaya devam edecektir” diye konuştu.

Balta, İl Genel Meclisi üyesi Recep Aktürk'ün istifasıyla ilgili olarak gazetecilerin sorusu üzerine kendilerine gelen bir istifa dilekçesinin olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel