Trabzon'da devir teslim töreni

Trabzon'daki Alman Lojistik Aktarma Noktası Komutanı Deniz Albay Frank Wolter, görevini törenle Albay Stefan Hüller'e devretti.Afganistan'daki Uluslararası Güvenlik Destek Gücü (ISAF) bünyesinde görev yapan Alman askerlerine ait askeri malzemelerin Trabzo

Trabzon'da devir teslim töreni

Trabzon'daki Alman Lojistik Aktarma Noktası Komutanı Deniz Albay Frank Wolter, görevini törenle Albay Stefan Hüller'e devretti.

Afganistan'daki Uluslararası Güvenlik Destek Gücü (ISAF) bünyesinde görev yapan Alman askerlerine ait askeri malzemelerin Trabzon'dan Almanya'ya sevkiyatı için kurulan Alman Lojistik Aktarma Noktasında devir teslim töreni düzenlendi.

Törende konuşan Wolter, Trabzon ve Türkiye'den ayrılacağı için karışık duygular içerisinde olduğunu belirtti.

Wolter, Türkiye'de karşılaştığı güzel misafirperverlik ve edindiği dostlukları asla aklından çıkarmayacağını ifade ederek, "Buraları mutlaka özleyeceğim. Aynı şekilde bu bölgenin mükemmel iklimini de özleyeceğim" dedi.

Konuşmalardan sonra Alman Ordusu Lojistik Merkezi Komutan Vekili Kurmay Albay Klaus Dicter Cohrs'in de katılımıyla Albay Hüller görevi devraldı.

Törenin ardından Trabzon Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş, Wolter'e "Bize her yer Trabzon" yazılı bordo-mavili kaşkol ile isminin yazdığı 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

trabzonda-alman-ussunde-devir-teslim-toreni-yapildi_3727_dhapt2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler