Trabzon'da buna kim izin verdi ?

 Trabzon Turizminin en yoğun olduğu dönem olan Temmuz ayında şehrin en işlek caddesi Kahramanmaraş Caddesinde yapılan tadilat çalışması kente gelen turistleri çileden çıkardı.Doğu Karadeniz bölgesinin yoğun olarak turist aldığı dönem olan Temmuz ve Ağusto

Trabzon'da buna kim izin verdi ?

 Trabzon Turizminin en yoğun olduğu dönem olan Temmuz ayında şehrin en işlek caddesi Kahramanmaraş Caddesinde yapılan tadilat çalışması kente gelen turistleri çileden çıkardı.

yol_calismasi.20120711093447.jpg

Doğu Karadeniz bölgesinin yoğun olarak turist aldığı dönem olan Temmuz ve Ağustos aylarında turistlerin yoğunlukla geldiği  Trabzon'da şehrin en işlek caddesinde yapılan bu tadilat çirkin bir görüntü oluşturuyor.

yol_calismasi1.jpg

Şehir merkezinde tam turizm sezonunun ortasında yapılan tadilatlar nedeniyle ortaya çıkan çirkin görüntü vatandaşları da isyan noktasına getiriyor.

yol_calismasi2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler