Trabzon'da bomba araması !

Trabzon'un Arsin İlçesinin girişinde ve 100. yıl parkında emniyet şüphelendiği iki aracı aradı.Gaziantep'te çalıntı araç ile bombalı saldırı yapılmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü, çalıntı ve şüpheli araçlar konusunda alarma geçti. Bölgede durumund

Trabzon'da bomba araması !

Trabzon'un Arsin İlçesinin girişinde ve 100. yıl parkında emniyet şüphelendiği iki aracı aradı.

Gaziantep'te çalıntı araç ile bombalı saldırı yapılmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü, çalıntı ve şüpheli araçlar konusunda alarma geçti. Bölgede durumundan şüphe edilen 6 araç plakaları 81 il emniyetmüdürlüklerine acil kodu ile uyarıldı.

Farklı illerde çalınan ve durumundan şüphe edilen; 30 AL 284, 38 FH 725, 25 AT 173,01 BGA 11,21 ET 628 ve 21 AK 730 plakalı araçlar ilgili bilgi Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ulaşması üzerine polis alarma geçti.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bugün gerek Arsin ilçesi girişinde gerekse de 100. yıl parkındaki aracı inceledi. Emniyet ekipleri terör konusunun üzerinde oldukça hassas şekilde duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel