Trabzon'da bıçaklanan şahıs kurtarılamadı!

Trabzon'da 9 gün önce kafeteryada çıkan kavgayı ayırmak isterken yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede öldü.Kent merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu Sokak'taki bir kafeteryada, 13 Ekim'de, iki müşteri grubu arasında başlayan ve sokakta devam ed

Trabzon'da bıçaklanan şahıs kurtarılamadı!

Trabzon'da 9 gün önce kafeteryada çıkan kavgayı ayırmak isterken yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Kent merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu Sokak'taki bir kafeteryada, 13 Ekim'de, iki müşteri grubu arasında başlayan ve sokakta devam eden kavgada, Ebru Ç'nin (33) kasığından bıçakladığı kafeterya çalışanı Şükrü Arslan (34), tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan zanlı Ebru Ç, Arslan'ın ölümü üzerine polis ekiplerince yeniden gözaltına alındı.

Trabzon Adliyesine getirilen zanlı, tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu Sokak'taki bir kafeteryaya gelen Ebru Ç'nin de aralarında bulunduğu iki grup müşteri arasında henüz belirlenemeyen sebeple çıkan tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüşerek sokakta devam etmişti. İş yeri çalışanlarının tarafları ayırmak istediği kavgada, Ebru Ç,  Şükrü Arslan'ı kasığından bıçakla yaralamıştı. Durumu ağır olan Arslan, KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altına alınmış, gözaltına alınan Ebru Ç. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler