Trabzon'da bayram önlemleri

Trabzon Valisi Nuri Okutan imzasıyla yayımlanan genelgede, bayram öncesi ve bayram süresince İl Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğünün, görev bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyacakları, şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik

Trabzon'da bayram önlemleri

Trabzon Valisi Nuri Okutan imzasıyla yayımlanan genelgede, bayram öncesi ve bayram süresince İl Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğünün, görev bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyacakları, şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik denetimlerinin artırılarak etkin bir şekilde uygulanacağı belirtildi.

Alo 155-156 telefon hatlarına yapılan müracaatların süratle değerlendirileceği ve sonuçlarının takibinin sağlanacağı ifade edilen genelgede, şunlar kaydedildi:
''Belediyeler zabıta hizmetlerini artırarak sürdürecekler, özellikle alışveriş yerlerindeki denetimleri yoğunlaştıracaklardır. Belediyelerde nöbetçi memurluklar oluşturulacak, su, kanalizasyon arıza ve bakım ekipleri hazır hale getirilecek, günlük çöp toplama işlerine aksatılmadan devam edilecektir. Elektrik ve telefon hizmetlerinde bakım ve arızaların ivedi olarak giderilmesi için ekipler yeteri kadar araç ve teçhizatıyla oluşturulacaktır. İl Sivil Savunma Müdürlüğü sivil savunma kurtarma ekipleri hizmete hazır bulundurulacaktır. Hastanelerin acil servisleri takviye edilecektir.''

Genelgede, kaymakamlıkların da ilçelerinde benzer önlemler alacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel