Trabzon'da anne babasını tehdit edince...

Trabzon’da 2012 yılının Şubat ayında para meselesi yüzünden anne ve babası ile tartışarak hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan şahıs 8 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon 1. Ağır ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz

Trabzon'da anne babasını tehdit edince...

Trabzon’da 2012 yılının Şubat ayında para meselesi yüzünden anne ve babası ile tartışarak hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan şahıs 8 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Ağır ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz olarak 3 duruşmaya çıkan S.Ş. (29) ifadesinde pişman olduğunu belirtti. Ş.S. önceki ifadesinde olay günü alkollü olduğunu annesi ile tartışarak para istediğini daha sonra yolda karşılaştığı babasından da para istediğini belirterek tehdit etmediğini söyledi. Mahkeme heyeti sanık S.Ş. tehdit suçundan 8 ay 22 gün hapis cezası verirken, hakaret suçundan ise şikayetten vazgeçilmesi üzerine ceza vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler