Trabzon'da Andımız için büyük miting

 Yapılan yazılı açıklamada milli ve manevi değerler ile dünya Türklüğü’ne sahip çıkılması gerektiği vurgulandı. Cumartesi günü saat 14.00’te Atatürk Alanı’nda yapılacak mitinge vatandaşlar davet edildi. Mitinge Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın da katıl

Trabzon'da Andımız için büyük miting

 Yapılan yazılı açıklamada milli ve manevi değerler ile dünya Türklüğü’ne sahip çıkılması gerektiği vurgulandı. Cumartesi günü saat 14.00’te Atatürk Alanı’nda yapılacak mitinge vatandaşlar davet edildi. Mitinge Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın da katılacağı belirtildi.  

MHP Trabzon İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada Cumartesi günü Meydan Parkı’nda gerçekleştirilecek olan protesto gösterisi ve basın açıklaması ile ilgili şu ifadelere yer verildi.

MHP Trabzon İl Başkanı Demeli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Başbakan tarafından açıklanan ve Türklüğü yok etme, bölücülüğü heveslendirme, ayrışmanın zemininin hazırlandığı yeni paket ile ilgili 5 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 14.00’de Atatürk alanında Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Teşkilatı ve Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın’ın katılımı ile basın açıklaması yapılacaktır. Gün milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma günüdür. Gün “Türküm, doğruyum, çalışkanım, yasam; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak”tır diye başlayan genç dimağlara kim olduğunu, nasıl davranması gerektiğini öğreten andımıza sahip çıkma günüdür. Gün dış mihraklara boyun eğen, İslam coğrafyasını dönüştürmek isteyen gafillere günün gösterme günüdür. Gün atalarımızın Anadolu’dan kovduğu, haçlıların başka bir görüntü altında Türk –İslam coğrafyasına hükmetmesini engelleme günüdür. Kısacası; 5 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 14.00’de Trabzon meydanında, Atatürk Alanında Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın ile beraber Trabzon’dan, Türkiye’ye ve Dünyaya Türklüğümüze sahip çıktığımızı, çıkacağımızı ve ilelebet koruyacağımızı gösterme günüdür.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel