Trabzon'da aile kavgasına silah karışınca...

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Osmanbaba Mahallesinde evli olan İ.K (53) ve M.K. (52) arasında evlerinin önünde ailevi problemlerden dolayı tartışma yaşandı.İ.K. polise verdiği ifadesinde eşi M.K.’nın silah çekerek kendisini tehdit ettiğini ve şikayetçi olduğ

Trabzon'da aile kavgasına silah karışınca...

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Osmanbaba Mahallesinde evli olan İ.K (53) ve M.K. (52) arasında evlerinin önünde ailevi problemlerden dolayı tartışma yaşandı.

İ.K. polise verdiği ifadesinde eşi M.K.’nın silah çekerek kendisini tehdit ettiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi. M.K.’nin alınan ifadesinde ise olay yerinde eskiden kalma ve uzun süredir evinde sakladığı silahını İ.K.’ye muhafaza etmesi için uzattığını İ.K.’nin kendisini iteleyerek yere düşürdüğünü ve kaçtığını bu durumdan da şikayetçi olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel