Trabzon'da 7 bin TL çalındı

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mustafa Demirci'nin, Maçka ilçesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki evine giren kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, bir miktar para ve çeşitli ziynet eşyalarını alarak kaçtılar. Evinden hırsızlık yapıldığını

Trabzon'da 7 bin TL çalındı

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mustafa Demirci'nin, Maçka ilçesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki evine giren kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, bir miktar para ve çeşitli ziynet eşyalarını alarak kaçtılar.

Evinden hırsızlık yapıldığını İstanbul'dan döndükten sonra fark eden Demirci'nin durumu bildirmesi üzerine polis, şüphelileri yakalamak için araştırma başlattı.

Of ilçesi Sulaklı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde ise Cemil Akyüzlü'nün evinden, 5 altın bilezik ile 2 altın künye çalındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran Akyüzlü, ''ziynet eşyasının, evinde temizlik yapan Nalan K. tarafından çalındığını düşündüğünü'' belirterek, bu kişiden şikayetçi oldu.

Polisin, Nalan K'yi yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler