Trabzon'da 6 beldeye müjde!

Akçaabat'ın Adacık ve Şinik, Çaykara'nın Uzungöl Beldeleri, kültür ve turizm alanı gerekçesiyle, Trabzon Merkez Gürbulak ve Beşikdüzü Yeşilköy Beldeleri ise nüfuslarına yaptıkları itirazlar sonucu kapanmaktan kurtulduğu iddia edildi. Konuyla ilgili resmi

Trabzon'da 6 beldeye müjde!

Akçaabat'ın Adacık ve Şinik, Çaykara'nın Uzungöl Beldeleri, kültür ve turizm alanı gerekçesiyle, Trabzon Merkez Gürbulak ve Beşikdüzü Yeşilköy Beldeleri ise nüfuslarına yaptıkları itirazlar sonucu kapanmaktan kurtulduğu iddia edildi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki hafta içerisinde yapılması bekleniyor. Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli, önümüzdeki günlerde kararın netleşmesini beklediklerini kaydetti.

Trabzon'un nüfus kriterlerine göre kapanan 6 beldesi için umut ışığı doğdu. Akçaabat'ın Adacık ve Şinik, Çaykara'nın Uzungöl Beldeleri, kültür ve turizm alanı gerekçesiyle, Trabzon Merkez Gürbulak ve Beşikdüzü Yeşilköy Beldeleri ise nüfuslarına yaptıkları itirazlar sonucu kapanmaktan kurtulduğu öğrenildi. Henüz resmi kaynaklarca doğrulanmayan haberlerle ilgili olarak hafta içi resmi açıklama yapılması bekleniyor. Beşikdüzü Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli de yaptığı açıklamada, böyle bir duyum aldığını belirterek, inşaallah Pazartesi günü her şey netleşir dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel