Trabzon'da 350 bayan sınır dışı

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu yılbaşından bugüne kadar sürdürdükleri denetimlerde büyük çoğunluğu fuhuş suçundan olmak üzere 350 bayan hakkında işlem yaparak sınır dışı edilirken, bu bayanlardan

Trabzon'da 350 bayan sınır dışı
Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu yılbaşından bugüne kadar sürdürdükleri denetimlerde büyük çoğunluğu fuhuş suçundan olmak üzere 350 bayan hakkında işlem yaparak sınır dışı edilirken, bu bayanlardan 106'sında bulaşıcı hastalık tespit edildi.

Bayanların 51'inde Hepatit B ve C, 55'inde ise Frengi tespit edilirken, 1 bayanda da AIDS hastalığı tespit edildi. Yabancı uyruklu bayanlara yönelik olarak denetimler sürerken, söz konusu bayanlarla birlikte olanların bir an önce sağlık kuruluşlarına başvurması istendi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu sınır dışı edilen 59 bayandan 10'nunda Frengi, 2'sinde Hepatit B ve 2'sinde ise Hepatit C tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler