Trabzon'da 3 kişi tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Trabzon ve Akçaabat jandarma ekiplerinin istihbarat çalışması sonucu, sahte nüfus cüzdanı temin ederek bazı kişiler adına kredi kartı çıkarıp dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen kişilere yönelik olarak Trabzon kent merkezi ile Akç

Trabzon'da 3 kişi tutuklandı
Alınan bilgiye göre, Trabzon ve Akçaabat jandarma ekiplerinin istihbarat çalışması sonucu, sahte nüfus cüzdanı temin ederek bazı kişiler adına kredi kartı çıkarıp dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen kişilere yönelik olarak Trabzon kent merkezi ile Akçaabat, Çarşıbaşı, Tonya, Vakfıkebir ve Sürmene ilçeleri ile Giresun'un Tirebolu ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Toplam 13 ev ve iş yerine düzenlenen operasyonlarda 2 tabanca, 2 av tüfeği, 8 cep telefonu ve sim kart, silahlara ait çok sayıda mühimmat, 10 kredi kartı, 2 sahte pasaport, 1 sahte nüfus cüzdanı, 4 farklı kimlik fotokopisi ile çeşitli sahte evrak ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Akçaabat'a getirilen zanlılar, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 3'ü savcılıkça serbest bırakıldı, mahkemeye çıkarılan 7 kişiden Selim A, Murat K. ve Muhammet İ. tutuklandı. Diğer 4 kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler