Trabzon'a yeni hastane

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat ilçesinde yapımı süren Akçaabat Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Cumur, hastane inşaatının yüzde 98'lik kısmının tamamlandığını muhtemelen bu yılın Ağustos, Eylül aylarında hizm

Trabzon'a yeni hastane

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat ilçesinde yapımı süren Akçaabat Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Cumur, hastane inşaatının yüzde 98'lik kısmının tamamlandığını muhtemelen bu yılın Ağustos, Eylül aylarında hizmete gireceğini söyledi.

 Hastanenin, 5 yıldızlı bir otel görünümünde olduğunu kaydeden Cumur, hastanenin açılışını Başbakanın yapacağını söyledi. Sağlık alanında Trabzon'da adeta devrim niteliğinde hizmetler yapıldığını belirten Cumur, "Hastaneyi, bu yılın Ağustos ayında açma niyetimiz var. Aldığımız bilgilere göre hastanenin yüzde 98'li bölümü bitmiş. Yani hemen hemen bitti, bir ay sonra daha farklı göreceğiz. Çevre düzenlemesi, otoparkı ile adeta 5 yıldızlı bir otel görünümünde İnsanlarımız vergi veriyorsa karşılığını
vermesi lazım, yapılan bu hastane ile insanlara verdiğimiz değer burada açıkça görülmektedir" dedi.

Hastanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Cumur, "Burda çalışan işçisinden, mühendisine, ihale eden TOKİ'ye, Sağlık Bakanlığına, Sayın Başbakanımıza herkese teşekkur ediyoruz. Hastane bölgenin önemli yükünü kaldıracak. 300 yatak civarında olan hastane, ameliyathaneleri, diyaliz merkezi, acili ile çok güzel bir bina. Merkezi bakımından baktığımız zaman da ilçemizi dört bir taraftan kuşatan hemen ulaşılabilecek bir yerde. İnşaat hızlı yürüdü. yapımcı firmaya teşekkür ediyoruz. Hastane birincisınıf kalitede yapıldı. Şimdi sırada bu kalitede iç donanıma geldi. Rontgen, MR cihazları, laburatuvar ile ilgili malzeme ihaleleri yapıldı, yüzde 70 malzemeler alındı. Sırada yataklar mobilya aksamı var, bu malzemelerin ihalesi Trabzon'da yapılacak ve buradan alınacak. Hastanemizin açılış tarihini Ağustos yada Eylül ayları olarak belirleyeceğiz. Sayın Başbakanımız Trabzon'a gelerek Akçaabat Devlet Hastanesi ve Kaşüstü'ndeki hastanemizin açılışı yapılacaklar. Trabzon'da sağlık alınında çok güzelhizmetler yapılmıştır. Yapılan iki hastane bunun açık bir göstergesidir" dedi.

 Cumur, Akçaabat ilçesinde dolmuş minübüsleriyle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel