Trabzon'a turist gemisi geliyor

İskeleye yanaşamayan turist gemisinin yolcuları, gemilerine filikalarla taşındı. 198 metre boyundaki 'Maxim Gorky' adlı turist gemisi, sabah saatlerinde 555 Alman yolcu ve 342 Rus mürettebatıyla birlikte Sinop Limanı'na geldi. Sezonun son kruvaziyer gemis

Trabzon'a turist gemisi geliyor
İskeleye yanaşamayan turist gemisinin yolcuları, gemilerine filikalarla taşındı. 198 metre boyundaki 'Maxim Gorky' adlı turist gemisi, sabah saatlerinde 555 Alman yolcu ve 342 Rus mürettebatıyla birlikte Sinop Limanı'na geldi.

Sezonun son kruvaziyer gemisi olan 'Maxim Gorky', alt kısmının yüksek olması nedeniyle Sinop İskelesi'ne yanaşamadı. İskeleye filikalarla taşınan turistler, Sinop İskelesi'ne inmelerinin ardından rehberler eşliğinde Sinop'un tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Tarihi Sinop Cezaevi, etnografya ve arkeoloji müzeleri ile Sinop Kalesi'ni gezen turistler, kentin doğal güzelliklerini de görme fırsatı buldu. Akşam saatlerinde iskeleye gelen Alman turistler tekrar filikalarla gemiye götürüldü. İstanbul'dan gelen ve Trabzon'a hareket eden geminin Karadeniz turu kapsamında Sinop'a uğradığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel